slider-1 slider-4

 

“Нехай святиться Твоє ім’я” означає докладати зусилля для того, щоб моє життя було піснею прослави Божої величі

27 лютого 2019 року, на площі Святого Петра, Папа Франциск зустрівся з паломниками які прибули до Ватикану, на загальній аудієнції, щоб послухати навчання Папи, в якому йшлося про шанобливий заклик імені Бога.

читати більше

Стосунки з юдаїзмом, єдність християн, свобода совісті та віросповідання

28 лютого 2019 року, на аудієнції в апостольському палаці, Папа Франциск приймав учасників зустрічі, присвяченій 50-річчю з дня смерті кардинала Авґустина Беа, відомого бібліста та першого очільника Папської Ради Сприяння Єдності Християн.

читати більше

У час великих змін та постійної економічної непевності, ви повинні усвідомлювати, що ваша організація досі відіграє важливу роль

28 лютого 2019 року відбулася зустріч Папи Франциска з доброчинцями, які служать бідним у Римській дієцезії. Зустріч відбулася з нагоди 150-річчя їхнього заснування.

читати більше

Як Марія, що залишилася у підніжжя Ісусового хреста, також і волонтери “стоять” біля ложа стражденних та виконують служіння, що дає велику відраду

2 березня 2019 року, в залі Павла VI, Папа Франциск зустрівся з членами Італійської Асоціації боротьби проти лейкемії та мієломи, приуроченій 50-річчю об’єднання для боротьби з цими хворобами.

читати більше

Учень не вищий за вчителя, але, вдосконалившись, кожний стане, як його вчитель; Ангел Господній

3 березня 2019 року, на площі Святого Петра, перед молитвою “Ангел Господній”, Папа Франциск звернувся до вірних з навчанням на підставі фрагменту Євангелія від Луки (6, 39-45).

читати більше

“Amoris laetitia” (56)

читати більше

Опрацювала Зеновія Щербініна, за матеріалами vaticannews.va