slider-1 slider-4

На вулиці Графтон в Дубліні, у ролі вуличних музикантів Боно – відомий рок-музикант і вокаліст гурту “U2” взяв участь у благодійному різдвяному фестивалі. Тоді Боно сказав: “А зараз я б хотів заспівати справжню різдвяну пісню на честь дитини, що народилась в бідних яслах”. Співак заспівав пісню ”Давайте поклонімося Йому, давайте поклонімось Йому, Господу Христу”. І це не випадковість, оскільки співак неодноразово свідчив про свою віру в Бога і не соромиться цього. Отже, можна сказати, що вірити – це модно.

Можливо, серед нас є ще люди, які приховують свою віру в Бога? Може, причиною є страх або сором, що хтось зі знайомих дізнається про їхні життєві цінності, про щиру віру в Того, хто створив нас? Однак відомий співак Боно, публічно, не соромлячись, проголосив усьому світові: Ісус Христос – супер-зірка. Боно також заснував інтернет-сторінку, а підсумовуючи 2014 рік, зробив список подій того року під назвою “Від А до Я – 2014” (BONO’S A TO Z OF 2014), де він згадав видатні події, імена відомих людей, знаменитостей шоу бізнесу, лауреатів нобелівської премії, а серед них також не оминув і постать Ісуса Христа – “J IS FOR JESUS”.

То, що ж тоді нам з вами, простим людям, заважає зізнатись, що і для нас Ісус – Бог, якому ми довіряємо і в якого віримо? Адже зрілі християни повинні свідчити про свою віру, а не лише тихо у своїй кімнаті, наодинці, просити допомоги у Бога, яку Він – наш Батько, безсумнівно, з любов’ю нам дарує.

Нехай Він сам допомагає нам говорити про Себе сучасному світові, а якщо комусь забракне сил “відкритись” і свідчити про віру і любов до Бога, то не затуляймо свої вуха, коли на нашому життєвому шляху появиться така людина як Боно і закликатиме: “Давайте разом поклонімось Богу”…

 

Текст: Ірина Батіг, фото Ірини Рудь